Bidfood Belgium behoort tot de internationale Bidcorp groep, gespecialiseerd in foodservice.

Elk bedrijf dat deel uitmaakt van de Bidcorp groep blijft instaan voor het dagelijkse management en neemt de nodige beslissingen om flexibel en onafhankelijk te kunnen inspelen op de specifieke behoeften van haar klanten in de foodservice en horeca. Tegelijk geniet het bedrijf van de middelen en de expertise van een internationale groep.

Zo benut Bidfood De Clercq, dochteronderneming van Bidfood Belgium, de voordelen van een globale groep om voort te bouwen aan haar missie die ze meer dan 50 jaar geleden aanvatte: onze klanten beter dienen door de vinger aan de pols te houden.

Bidfood De Clercq sluit immers perfect aan bij de voornaamste missie van Bidfood Belgium:

  • Waarde creëren voor de klanten via een pro-actieve benadering op maat van hun behoeften
  • Garanderen van “one-stop shopping” levering in de onmiddellijke omgeving van de klant

Dat alles maakt Bidfood Belgium samen met haar plaatselijke dochterondernemingen vandaag tot een belangrijke speler op de Belgische horecamarkt.

Bidfood Belgium zet de middelen en expertise van een wereldwijde groep in ten dienste van lokale behoeften. En dat aan de beste prijs.

Wij beloven u dezelfde service met hetzelfde team en tal van voordelen :

Synergie

Een grotere synergie tussen de internationale filialen die in de Horeca en de foodservice actief zijn. Het resultaat: we bieden onze klanten de beste producten voor de juiste prijs.

Expertise

Internationale ervaring op het vlak van Horeca: we bieden u het allernieuwste assortiment, de nieuwste trends, de meest geavanceerde technologieën.

Resources

We hebben toegang tot de middelen van een internationale groep: zo kan elk filiaal van de groep optimaal bediend worden.

Nabijheid

Bidfood De Clercq wil absoluut dicht in de buurt van haar klanten zijn. Voortaan beschikken we over de globale hulpmiddelen om u ter plaatse beter te dienen.

Flexibiliteit

Flexibiliteit blijft een sleutelwoord bij Bidfood De Clercq om onze klanten tevreden te stellen. Ontdek concreet wat wij voor u kunnen betekenen!