Bidfood De Clercq maakt sinds 2011 deel uit van de groep Bidcorp. Afgezien van de voordelen die de globale groep ons biedt, weken we intussen geen duimbreed af van de missies en visies van onze onderneming.

Service en persoonlijk contact met onze klanten blijven prioritair. Voortaan beschikken we over een breder assortiment om en nog beter aan uw behoeften tegemoet te komen. Bovendien versterkten we ook het duurzame aspect van onze onderneming.

De Clercq wordt Bidfood De Clercq !

“Bidfood International stelt meer dan 25.000 mensen tewerk en realiseert een zakencijfer van 2.714 miljard euro in vijf continenten.”

Bidfood International stelt meer dan 25.000 mensen tewerk en realiseert een zakencijfer van 2.714 miljard euro in vijf continenten.

In mei 2016 besliste de Zuid-Afrikaanse groep Bidvest om haar activiteiten in meerdere afdelingen op te splitsen. In dat kader werd Bidcorp International opgericht: dat bedrijf is gespecialiseerd in de foodservice en horeca. Alle filialen die in deze sector actief zijn, dragen de naam Bidfood.

Elk land heeft beslissingsbevoegdheid en autonomie. Bidfood Belgium blijft een uitgebreid gamma food- en non-foodproducten verdelen en blijft haar klanten gepersonaliseerde diensten aanbieden.

Bidfood De Clercq: uw totaalleverancier voor de horeca!

Beste klant ,

50 jaar geleden zijn mijn ouders gestart als melkventers. Gestadig groeide het bedrijf uit tot een zuivelhandel. Maar de markt en de vraag evolueerden en het gammawerd uitgebreid. Al snel werd firma ‘De Clercq’ een totaalleverancier voor de horeca en een vaste waarde binnen de foodservice.

De beslissing om enkele familiale horecagrossiers te groeperen was een volgende stap en leidde tot een groepering die aankoopvolumes wist te bundelen en toch een uniek karakter te behouden.

De overname door ‘Bidvest’ veranderde niets aan dat unieke karakter dat we doorheen de jaren hebben opgebouwd. De vakkennis bleef, net als de service, de flexibiliteit, de passie voor het vak en vooral het persoonlijk contact.

Een tevreden klant is en blijft onze grootste voldoening waar we elke dag naar streven. Wij willen samen met u als klant de nieuwste trends volgen en aan de toekomst bouwen. Daarom is het noodzakelijk om constant te vernieuwen.

We onderscheiden ons graag van de concurrentie door enkele ingrediënten samen te voegen, namelijk het versterkte internationaal imago en het strakke aankoopbeleid vanBidfoodmet de regionale, hartelijke en zeer persoonlijke aanpak van ons.

Dit is het recept dat wij onze klanten dagelijks willen serveren.

‘De Clercq’.. YOUR HORECA PARTNER

Bidfood De Clercq, dat is …

250

beleverde klanten per dag

40%

Online bestellingen

10

vrachtwagens

5.000m²

opslagcapaciteit