Foodassortiment

Om zo goed mogelijk aan uw vraag te voldoen, stelt Bidfood De Clercq een uitgebreid gamma voor, van kleine verpakkingen tot bulk

  Droge voeding

Bidfood De Clercq heeft een grote opslagplaats voor zogenaamde ‘droge’ producten. Dit assortiment omvat alle producten die op omgevingstemperatuur bewaard mogen worden. U vindt er een zeer groot aanbod artikelen (drankjes, conserven, culinaire hulpmiddelen, …) dat continu wordt uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

 

Een grote hoeveelheid artikelen wordt in onze opslagplaatsen gestockeerd en is dus onmiddellijk beschikbaar.
Sommige zeer specifieke artikelen zijn niet permanent op stock. U moet hiervoor bij de bestelling rekening houden met een iets langere levertijd.

Vers & ultravers

Traditiegetrouw biedt Bidfood De Clercq u een ruim assortiment verse producten aan, onder andere zuivelproducten. Die producten dragen het label “vers” en worden bewaard in koelruimtes waar een temperatuur tussen de 2 en 4 °C wordt gehandhaafd. Hier treft u een ruim gamma producten variërend van zuivelproducten tot en met vers vlees.

Volledig in lijn met haar streven naar verantwoord ondernemen en zo mogelijk geeft Bidfood De Clercq de voorkeur aan lokale producenten.

Ultraverse producten worden niet in onze opslagplaatsen gestockeerd. Om u een optimale versheid te kunnen garanderen, worden deze producten beheerd met een cross-dockingsysteem dat versheid en snelheid combineert. De ultraverse producten die voor de middag worden besteld, worden diezelfde dag door de producent voorbereid en worden nadien bij Bidfood geleverd. Ze worden de volgende dag bij u geleverd zonder in de stockageruimte te worden opgeslagen Ultraverse producten moeten omwille van hun aard en de afwezigheid van conservatiebehandelingen zo snel mogelijk na productie opgegeten worden. Denk maar aan vlees, gevogelte of vis.

Diepvries

Een deel van de opslagruimte van Bidfood De Clercq is voorbehouden voor diepvriesproducten.

De artikelen worden aan een constante temperatuur van -18°C bewaard.

Het handhaven van de koudeketen tot bij u vergt uiteraard een specifieke logistieke organisatie in alle stappen van het proces.

Het gamma van Bidfood De Clercq omvat een enorme productvariëteit gaande van ijs over diepgevroren groenten, brood tot en met allerhande snacks.

Non-foodassortiment

Non-food

Leefgemeenschappen en horeca hebben meer nodig dan enkel voeding. Logisch dus dat Bidfood De Clercq haar assortiment heeft aangevuld met een gamma non-foodartikelen. U vindt in deze categorie tal van producten op maat van onze klanten: onderhoudsproducten, wegwerpserviezen, …