De wereld van voeding is constant in beweging en weerspiegelt vaak relevante maatschappelijke ontwikkelingen en voorkeuren van de consument. Covid zorgde voor een versnelling van heel wat evoluties. Maar hoe ga je hier als grootkeuken het beste mee om?
In 2022 willen we graag 3 belangrijke foodtrends voor je in de kijker plaatsen en staan we klaar om je te inspireren met nieuwe ideeën, trends, opleidingen, producten, recepten en events.
De takeaway-revolutie
De populariteit van takeaway is de laatste jaren enorm gestegen. En alles wijst erop dat de vraag naar handige takeaway maaltijden en lunches ook de komende jaren zal blijven toenemen.


Fast Good vervangt fastfood
Fastfood wordt vaak gezien als ongezond, onevenwichtig en goedkoop. Maar snel hoeft niet per se slecht te zijn. Zet premium en gourmand op het menu met Fast Good.
Dankzij de Fast Good gerechten, producten en tools van Bidfood combineer je nu het gemak en de snelheid van fastfood met een explosie aan texturen en overheerlijke smaken.
Geef een reactie
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.