De Clercq wordt Bidfood De Clercq

 

Noem ons…

 

Alle bedrijven van de groep dragen de Bidfood-naam. Dat versterkt ons imago op internationaal vlak en laat ons toe meer synergieën te creëren. Dankzij die expertise zijn en blijven we de trendsetter zowel qua assortiment als qua technologie… Door onze krachten te bundelen met een internationale marktleider kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn.

We blijven de lokale partner van onze klanten en zetten met deze wijziging onze engagementen nog eens in de kijker: kwaliteitsproducten aanbieden tegen een correcte prijs, maar ook vernieuwende diensten op maat met het oog op een efficiënte en duurzame samenwerking. Zonder onze flexibiliteit, nauwe band en vooral passie voor het vak te vergeten.

De ingrediënten van een recept dat al meer dan 50 jaar werkt.Onze nieuwe naam, nieuwe vrachtwagens en ons nieuwe logo zullen vanaf 15 mei 2017 geleidelijk in het straatbeeld verschijnen. Hier ziet u in primeur alvast een van de vier nieuwe visuals die binnen enkele dagen op onze vrachtwagens prijken.  Binnenkort ontdekt u de andere drie in het echt!

 

Contacteer me gerust voor meer informatie.

 

Peter De Clercq

Geef een reactie

Bidfood De Clercq

Ambachtstraat, 9
9700 Oudenaarde
Phone: +32(0)55/31 35 96
Fax: +32(0)55/ 31 02 85
Email: info@declercq.bidfood.be

Bestel hier !

De Clercq Online

Openingsuren

Cash & Carry
ma.-vr. 8u30-12u en 13u-17u • za. 9u-12u
Gesloten op zon- en feestdagen

Klantendienst
ma.-vr. 8u30-12u en 13u-17u • za. 9u-12u
Gesloten op zon- en feestdagen