Belangrijke informatie – nieuw informatica systeem

Beste Klant,

Een moderne, flexibele onderneming kan vandaag de dag niet meer zonder efficiënt IT-systeem. Dit is het kloppend hart van het bedrijf. Veel staat of valt met zo’n systeem: inefficiëntie wordt onmiddellijk afgestraft, terwijl efficiëntie onze business relatie beter kan doen renderen en laten groeien.

Daarom zijn we al een aantal jaren bezig met het ontwikkelen van een nieuw ERP-systeem dat zal fungeren als vlotte draaischijf. Het zal ons in staat stellen om alles binnen onze onderneming met elkaar te verbinden: bestellingen, leveringen, voorraden, klantendata … En dat de klok rond. Op deze manier hopen wij u nog beter te bedienen. De moderne ICT-infrastructuur houdt niet op met draaien na de kantooruren.
Het zal binnen een paar weken via onze nieuwe website/webshop continu bereikbaar en ‘up and running’ zijn. Ideaal, want u bent ook niet enkel actief van negen tot vijf.

Natuurlijk moeten we de tijd krijgen om het systeem te implementeren nu we klaar zijn. Onze Cash & Carry is daarom uitzonderlijk gesloten op vrijdag 1 februari 2019. Vanaf 2 februari zijn we opnieuw open zoals gewoonlijk.

Bedankt voor het begrip.

Met vriendelijke groeten,
Peter De Clercq

Geef een reactie

Bidfood De Clercq

Ambachtstraat, 9
9700 Oudenaarde
Phone: +32(0)55/31 35 96
Fax: +32(0)55/ 31 02 85
Email: info@declercq.bidfood.be

Bestel hier !

De Clercq Online

Openingsuren

Cash & Carry
ma.-vr. 8u30-12u en 13u-17u • za. 9u-12u
Gesloten op zon- en feestdagen

Klantendienst
ma.-vr. 8u30-12u en 13u-17u • za. 9u-12u
Gesloten op zon- en feestdagen